Menu Zavřeno

Turnaje GPA – 6 – 8.9. 2024

Po prázdninách se naplno rozjel turnajový kolotoč a hned na třech místech se o víkendu konal republikový turnaj GPA, a to pro kategorie dospělých, GPA U17 a GPA U13. Nejmladší hráči startovali v Ústí nad Labem, turnaje se zúčastnili hráči SKB Český Krumlov (Isabela Svitáčová), TJ Sokol České Budějovice (Michaela Jersonová, ) a TJ ČZ Strakonice spolek (David a Běta Hrdličkovi).

Nejlepšího umístění (5. místo) dosáhli Erik Dvořák ve čtyřhře chlapců, a Tereza Štěrbová ve dvouhře a čtyřhře dívek.

Turnaj GPA U17 se konal v Brně a z jihočechů do něj zasáhli hráči SKB Český Krumlov (Karolína Hniličková, Vanessa Pražáková, Tereza Pavlyková a Matyáš Puffr) a TJ Sokol České Budějovice (František Vrchotický) a SKB Tábor (David Jan Kadeřávek).

Nejlepšího umístění dosáhl František Vrchotický, který vybojoval zlatou medaili ve čtyřhře chlapců, bronzovou medaili z turnaji – také ze čtyřhry chlapců – si pak odváží Matyáš Puffr.

Dospělé pak čekal tradiční Benátecký pohár v Benátkách nad Jizerou. Jihočeští hráči se neztratili ani na tomto turnaji. Nejúspěšnějším z nich se stal Jaromír Janáček, který vybojoval zlatou medaili ve čtyřhře, páté místo pak přidali Eva Fišerová ve dvouhře a Lucie Černá ve dvouhře i ve čtyřhře. (všichni SKB Český Krumlov).

K dosaženým výsledkům všem hráčům blahopřejeme.

Posted in Aktuality, Nezařazené, Výsledky