Menu Zavřeno

OPATIJA – BEC U17 a Youth (17-19.5. 2024)

V chorvatské Opatiji se konal mezinárodní turnaj kategorie BEC – Adria U17 International a souběžně s ním i turnaj pro mladší kategorie – Adria Youth International 2024. Konkurence byla veliká, turnaje se zúčastnilo 150 hráčů z 19 zemí.

Ve starší kategorii se jihočeským hráčům dařilo, Kryštof Klíma (TJ Sokol Č. Budějovice) zvítězil ve čtyřhře se svým stálým spoluhráčem Vojtou Strejčkem, ve dvouhře a v mixu s Eliškou Mikešovou (SKB Českých Krumlov) pak skončil shodně na 9. místě. Eliška pak s Erikou Osičkovou (Astra Praha) obsadila třetí místo ve čtyřhře dívek, 9. místo pak obsadila ve dvouhře dívek. Stejné umístění ve dvouhře se podařilo i Matyáši Puffrovi (SKB Český Krumlov), ve čtyřhře chlapců pak skončil sedmnáctý.

V kategorii do patnácti let se dobře umístil František Vrchotický (TJ Sokol Č. Budějovice), který se po vítězství ve skupině probojoval do závěrečného pavouka, kde obsadil 9. místo. Stejné umístění vybojoval s Elen Perníkovou (TJ Sokol Č. Budějovice) v mixu.

V Nejmladší kategorii do jedenácti let pak Marie Vrchotická zvítězila v jednom zápase ve skupině, na postup ze skupiny to ale nestačilo.

Posted in Aktuality, Výsledky